CaritEtlar.dk - Nyhedsbrev.
Carit Etlar

Forside | Indhold | Nyhedsbrev | Leksikon | Om websiden | Hjælp | E-mail

Nyhedsmail.

Lidt om...

Det har ikke tidligere lykkedes helt, at nyheds-maile en gang om måneden. Og fremover vil det også ske lidt uregelmæssigt, men det tilstræbes, at der gennemsnitlig sendes en mail en gang om måneden.

Nyhedsmailen bliver ikke sendt uopfordret - og du kan selvfølgelig altid afmelde dig igen.

Hvis du har modtaget nyhedsmailen ved en fejl, så mail venligst tilbage.

Gratis og uforpligtende.

Nyhedsmailen koster ikke noget, og der følger ikke reklamer eller andet med.
Du kan bruge dit navn, eller din signatur efter eget ønske, men mailadressen skal selvfølgelig være en der eksisterer!

I stedet for formularerne her til højre, så kan du selvfølgelig også blot sende en mail, og skrive at du fremover vil modtage nyhedsmailen (eller afmelde mailen).

Tidligere nyhedsbreve:

2017.
2016.
2015.
2014.

23. august 2017.

Ændringer.

Nyhedsbrevene vil fremover blive erstattet af en nyhedsmail.
Hele Etlar-projektet er begyndt at blive lidt uoverskueligt, og her mangler mange tilføjelser, og rettelser, så en forenkling og en gennemgang er meget nødvendig, og er påbegyndt.
Udgangspunktet vil herefter være de tre hovedbiografier:
Alle tilføjelser vil fremover få en notits på den pågældendes hovedside, ud fra den dato og det årstal, hvorom tilføjelsen handler.
De kommende nyhedsmails vil således kun indeholde korte omtaler af emnet, samt et link til stedet på den af de tre hovedsider hvor emnet er beskrevet. Derfra linkes der så til undersider.

De tidligere nyhedsbreves indhold vil på samme måde blive flettet ind i de tre relevante hovedsider.
Dette er påbegyndt, og linkene til de gamle nyhedsbreve er fjernet. De gamle nyhedsbrevene bliver dog ikke slettet, for der er en hel del bogmærker som der stadig bliver henvist til.

De fremtidige nyhedsmails vil blive listet herunder:

Liste over nyhedsmails, begyndende august 2017.

Den 23. august 2017.
  Nyhedsmailen henviser til en tilføjelse om Augusta Etlar og spiritismen. Og i samme lille notits er der også et link til websiden om forfatterparret Blüthgens, hvor der er foretaget et par tilføjelser. Clara og Victor Blüthgen er en lille del af fortællingen om spiritismen.
Den 19. september 2017.
Nyhedsmailen indeholder link til en artikel i "Dagens Nyheder", hvori der berettes om et besøg hos Etlarparret i Gentofte. Desuden henvises der til lidt om revyen "Reklameprinsessen" på Nørrebros Teater i 1903, som gjorde grin med Augusta Etlar.
Den 26. november 2017.
  Nyhedsmailen indeholder omtale af Carit Etlars sagn "Tvisel Munke". Desuden er der links til lidt om planteskoleejeren Stephan Nyeland, samt bogforlæggerne Edvard Meyer og A. C. Riemenschneider.
Den 20. december 2017.
  Mailen omtaler Augusta Etlars juleeventyr "Troens Blomst", Carit Etlars fortælling "En Skovfyrstes Død", julefortællinger af Victor Blüthgen og Zakarias Nielsen, samt Herman Bangs nytårsartikel "En Drøm", som er Bangs tilbageblik på hans sidste og eneste år som redaktør på Riemenschneiders Forlag.

2018.

Den 29. januar 2018.
  Mailen har links til Carit Etlars novellesamling "En Skibsjournal", og der er lidt om J. E. Carts (Augusta Etlars) artikel i dagbladet "Dannebrog" i december 1894: "Hvorledes Salomon Baadsmand og Gjøngehøvdingen blev til".- - - - - - - - - - ooo0ooo - - - - - - - - - -


Tilmeld nyhedsbrevet.

Tilmeld:

Afmeld nyhedsbrevet.

Afmeld:
Gamle bøger.

© www.CaritEtlar.dk - Websiden er sidst rettet den 19/08/2017 20:49:51