Carit Etlar

Forside | Indhold | Nyhedsmail | Om websiden | E-mailNyhedsmail fra CaritEtlar.dk - Den 6. april 2018.

 Så er det blevet forår igen, og selv om der ikke har været meget vinter her på Østsjælland, så er det dejligt at gå lysere og lunere tider imøde.

 Denne nyhedsmail er med link til lidt om Carit Etlars lille fortælling "Fam", samt endnu to avisartikler af Augusta Etlar, eller rettere af J. E. Cart. I de kommende nyhedsbreve vil jeg medtage nogle flere af J. E. Cart's avisartikler.
 De af August Etlar-avisartiklerne, der senere blev til kapitler i erindringsbogen om Carit Etlar, fortæller måske ikke så meget nyt, men er dog interessante derved, at store dele af netop denne bog allerede var trykt under J. E. Cart-pseudonymet - hele to-tre år før den udkom til Etlars fødselsdag i 1896.

Etlar hus og have på Frederiksberg Alle.
Sådan kommer den nye ejendom til at se ud, der er ved at blive opført ovenpå den nye underjordiske Metrostation, på lige netop på sted hvor tidligere Carit Etlars hus og have på Frederiksberg Alle engang lå.

"Fam".
Carit Etlars lille novelle "Fam" handler om to mennesker der måske kan lide hinanden, men hvor skæbnens krogede veje måske forhindrer dem i at få hinanden.
 For et par år siden, i et af de tidligere nyhedsbreve, var der medtaget Augusta Etlars sammensætning af nogle Carit Etlar-tekster, som hun havde givet titlen "Alheden", og som fortalte om fænomenet "Fam".
Augusta Etlars lille stemningsbillede er tilføjet nederst på denne nye side om Carit Etlars "Fam".
Klik og læs om "Fam" her, hvorfra du også kan læse eller downloade Carit Etlars lille fortælling - samt Augusta Etlars "Alheden".

"En Aften i Sønderho".
Denne avisartikel af J. E. Cart blev til et af kapitlerne i "MINDER".
Klik og læs ganske lidt om avisartiklen, hvorfra artiklen også kan læses eller downloades.

"Jerichaus Paaskeaften".
Denne avisartikel af J. E. Cart blev også til et af kapitlerne i "MINDER". Du kan læse lidt mere om avisartiklen her...

Ha' en god april. Hilsen Henning Jensen.

© www.CaritEtlar.dk - Websiden er sidst rettet den 21/07/2018 16:59:01