CaritEtlar.dk. Hjælp.
Carit Etlar

Forside | Indhold | Nyhedsmail | Om websiden | E-mail

Hjælp til Websiden.

Log ind.

Hvis du blot vil gæste websiden, så behøves ikke noget log ind. Men for aktivt at kunne benytte websiden skal du logge ind. Men for at kunne dette skal du først tilmelde dig. Det ideelle havde naturligvis været, at man blot kunne benytte websidens muligheder, men sådan er virkeligheden ikke. Alt ville være spam'et til på få dage.

Så du skal tilmelde dig først. Det gør du ved at udfylde felterne på formularen. Disse oplysninger bliver ikke brugt til andet, end at tjekke at du er dig, medens du gæster websiden. Her er ingen skjulte anden- eller tredjepartneres cookies.
Hvis du har glemt dit logind-navn eller din kode, så må du sende en mailDu finder mail-linket øverst til højre i den hvide menulinje..
Du kan afmelde dig igen ved at sende en mail om, at du ikke længere vil deltage.

Log ud.

Hvis ikke du har været logget ind, så behøver du naturligvis ikke at logge ud.
Du logger ud i den hvide menulinje øverst til højre, så nulstilles og slettes dit besøg på serveren. Det samme bør være sket i din browser, men det sker ikke altid, og du kan så evt. selv fjerne yderligere rester af besøget manuelt.
Når du logger ud her fra websiden, så er der på log-ud-siden givet nogle få anvisninger på, hvordan ud sletter sporene i din egen Browser. Disse anvisninger er ikke fyldestgørende, for alle browsere og alle browserversionerne har forskellige måder at gøre det på. Du må selv tjekke hvordan du sletter i din browser. Har du brug for hjælp så mail.

Nyhedsbrev.

En gang om måneden bliver der sendt et nyhedsbrev, som indeholder en en meget kort oversigt over den forløbne måneds ændringer og/eller opdateringer. For at modtage nyhedsbrevet, skal du tilmelde dig med mailadresse og navn. Du kan selvfølgelig afmelde dig på samme måde.

RSS.

I menulinjen øverst til højre, det lille røde icon, har du mulighed for at abonnere på rss-feed, og dermed få tilføjet det seneste nyt til din browser, dit mailprogram, eller din newsreader.
Det vil sig, at hvis du klikker på iconet, så åbner et af de nævnte programmer på din pc, og du kan tilføje linket. Praktisk betyder det, at hver gang der bliver skrevet en kommentar på CaritEtlar-Indhold-websiden, så bliver du automatisk gjort opmærksom på den nyeste af disse små kommentarer, gennem din valgte applikation.

Forum.

Du skal være logget ind for at kunne stille spørgsmål, eller for at kunne svare på spørgsmål. Emner i forbindelse med og om Carit Etler er velkomne. Du må spørge efter bøger og noveller, eller tilbyde bøger og noveller, men på privat basis.
Urelevante spørgsmål og/eller svar forbeholder websiden sig ret til at fjerne.

Chat.

Også her skal du være logget ind for at kunne chatte. Så skal du give dig et chatnavn, det er det navn der bliver vist i chatten. Når du har chattet, så skal du klikke ud fra chatten. Så sletter du dit chatnavn og alle dine indlæg bliver ligeledes slettet.
Du kan se på "Indholds-siden" om der er andre end dig der er online. Over den venstre kolonne står antallet af websidens gæster.
I den lille kommentarboks nedenunder, kan der så evt. skrives en opfordring til chat med en af de evt. andre gæster.

Upload.

Her gælder også at du skal være logget ind for at kunne sende en fil.
Desuden er der sat nogle begrænsninger på hvad der kan uploades. Det er af praktiske og sikkerhedsmæssige grunde. Filtyperne der kan uploades er jpg-filer og zip-filer, og størrelsen er sat til max ½ mb. Hvis du har en anden filtype eller en størrelse udover dette, så må der mailes.


Gamle bøger.


© www.CaritEtlar.dk - Websiden er sidst rettet den 21/07/2018 16:59:01